Over Wooddies

Bij Wooddies zijn we gepassioneerd door het leveren van hoogwaardige akupanelen die zorgen voor een optimale akoestiek in elke ruimte. Onze panelen zijn zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met duurzame materialen, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een esthetische toevoeging aan je interieur vormen.

Onze visie

Bij Wooddies is onze missie eenvoudig maar krachtig: we willen de manier waarop mensen geluid ervaren in hun ruimtes transformeren. Onze visie is om innovatieve akoestische oplossingen te creëren die niet alleen geluidsprestaties verbeteren, maar ook stijl en duurzaamheid combineren.

Deskundig Advies

Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste akoestische oplossing voor uw specifieke behoeften.

Hoogwaardige kwaliteit

Wooddies streeft naar kwaliteit, wat duidelijk naar voren komt in de positieve feedback van onze klanten en samenwerkingen.

Onze missie

Samen met ons team van creatieve productontwerpers, ingenieurs en marketeers streven we ernaar om innovatieve akoestische oplossingen te creëren die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten.

Kleinschalig team

Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste akoestische oplossing voor uw specifieke behoeften.

Hybride werkend

We helpen je graag bij het ontdekken van de mogelijkheden en het maken van de beste keuze voor uw ruimte.